Post by spaminanecov on Feb 16, 2022 0:05:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac coinov ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Roboti sú úžasní
Tak úžasné
Táto hra je najlepšia z najlepších
milujem
Nič vás nezastaví a roboty sa menia na autá.
Ospravedlňujem sa, ale hra je teraz trochu nudná
Je to veľmi zábavné a vtipné 🤣, ale musím povedať len to, že pokračuj v dobrej práci 👨🎨👩🎨 ,
Merge Plane Robots - Idle Game Gündəlik wsi
TIEŽ TO MÁM RÁD
som ako dese
Napaka bagal mag stal
Pekní roboti
Nie zlé
Merge Plane Robots - Idle Game Santai eeu
Hi5xokmhyi7di iif74uf8if7r7fux 8kyt t7tfiff8y 🏛🚊🏛🚕🚐🚎🚍🚌🚋🚞🚝🚚🚙🚘🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚆🚐🚎🎭🚅🚍💈h teórie Bang Bang Bang je that 4746474uiorirurur747duduak 38er8r87r7r7r7r7r6447r77ruryryrdur6rider 38er8r87r7r7r7r7r6447r77ruryryrdur6rtner Reiter 7yguu67gygyy6fyyiy787655th aby get 48757t7r77rrr8r8848464ucuur7f6f6y7 yxydyyyyyyyyyy747f75jttxyhhvtfu7e8uut6435 . ......i77777.mu.k.m.7r7d7e
krásne
🤯😎🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼
Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj zákazníčky a super roboty, ktorých premenia na autá, keď sú na ceste. V žiadnom prípade.
Páči sa mi táto hra, ale sú tu dve veci, ktoré mi bránia stať sa 4,5 hviezdičkovou hrou; 1: zdvojnásobenie vašich zárobkov trvá príliš dlho, namiesto toho, aby to trvalo 4 až 6-krát pri reklamách, ako sú bežné hry, a 2: používateľské rozhranie aplikácie má veľmi zlé problémy so stabilitou. Okamžite opravte tieto problémy alebo aspoň problém so stabilitou.
zábavná hra príliš veľa pridáva svoju kópiu toľkých ďalších, ktoré sa spájajú
Táto hra je najlepšia a roboti vyzerajú úžasne!! Len by som si prial, aby to netrvalo tak dlho, kým som sa dostal tak ďaleko. :c
4 hviezdičky, pretože je úžasný, ale keď kupujem stále toho istého robota, pýta sa na násobenie alebo na získanie iného robota na reklamu.
Ale chce to viac bojov Ale je to dobrá hra!
3 len načítanie je také pomalé
Merge robots sú herné roboty najlepšie, aké som kedy videl
pekný
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ง่ายๆ ott
Sucksss
Wow, úžasné
Strávim roky tým, že budem nosiť jeden a toto bude zlé, pretože oni budú naozaj dospelý Som len dieťa Som taký smutný, prečo sa mi to nepáči hra je v poriadku, bude to trvať asi 480 miliónov rokov, kým sa to podarí, ale je to jedno, nezáleží na tom, alebo je jedno, kto mi to povie 😏🤣
najlepšia hra.problém veľa reklám
Je to veľmi zábavná hra! Mám túto hru. Toto hrám stále
Dobrá hra....prosím, pridajte viac cestných skúšok 8 alebo akýkoľvek typ...len zapnite 0, tiež sa nudíte....ak to dokáže, urobte prosím, aby si hráč mohol pozrieť typ robota a auta, myslím, že bude príjemnejšie hrať, ak to bude možné prehľadne si prezrite typ a špecifikáciu....čaká sa na ďalšiu aktualizáciu...tq
Pre číslo 100 by ste to mali urobiť pomocou jetpackov a rakiet. Hra sa mi tiež páči.
Hra jang bagus
je to také zlé, že to tak nenávidím
3 hviezdičky, pretože som unavený z toho, že zakaždým, keď si kúpim robota, požiada ho o upgrade sledovaním reklamy a je to také otravné, opravte to
Závodné a spájacie hry sú môj obľúbený typ hier, takže ak sa dajú dokopy, sú úžasné.😎😎😎
30 sekundová reklama každých pár sekúnd, aj keď ich nepozeráte, musíte každých pár sekúnd odstraňovať tieto kontextové okná, čo je úplne otravné
Merge Robots je najlepšia nečinná hra všetkých čias! Hral som Merge Planes a Merge Dragons príliš dlho a tí transformeri ako roboti naozaj robia rozdiel.
Merge Plane Robots - Idle Game Santai eeu
Zábavná zábava, keď sa spája, pretože roboty sa rozpadajú a menia sa na robota inej úrovne
Nie k zlému
Táto hra je najlepšia zo všetkých najlepšia hra mesiaca, nie je najlepšia v mojom telefóne, ale povedal by som, že je štvrtá najlepšia, ale nebudem ju podceňovať, je úžasná
Mám rád roboty, roboty sú super, ako keby som to prvýkrát hral tak zle
Yerrr