Post by spaminanecov on Feb 15, 2022 23:49:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dicedom - Merge Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dicedom - Merge Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Dicedom - Merge Puzzle 2022 version ▞▞▞
Miért, amikor csúcspontot teszek, akkor a játéknak le kell fagynia, és nem tudok hozzányúlni semmihez, ez nem helyes!
Seuper!
Több a játékban, mint a kocka elhelyezése. Emlékezni, milyen színűre változnak a kockák, miután elhelyezted őket.
Soha nem törődtem túlzottan a kockajátékokkal, de ez érdekesnek tűnt, ezért kipróbáltam, annyira örülök, hogy nagyon pihentető és szórakoztató volt, hogy csak az én játékomat játszhassam.
Szeretem ezt a játékot, mert az egyik legjobb a maga nemében. Azonban amikor a hirdetések felbukkannak, túl hosszúak, és gyakran leállítják a játékot!
szeretem ezt. eltérő, és paradox módon különböző, de konzisztens stratégiákban tartja kihívást az agyam. lol. de szeretem, ahogy ez is alkalmazkodik a döntéseimhez, majd kihívást jelent, hogy változtassak rajtuk. Azt is meg tudom mondani, ha rossz hangulatban vagyok, ez nem engedi, hogy boldoguljak vele... egyszerűen imádom... Tina Stewart (Davis)
Érdekes figyelmet igénylő játék.
Annyi hozzátesz
Nehezebb, mint amilyennek látszik. Móka móka. Nagyszerű játék az idő múlására, miközben megpróbálja legyőzni saját magas pontszámát. Egyszerű, de nagyszerű.
Nagyszerű játék, izgalmas kihívás.
10 perc után meguntam ezt a játékot. Eltávolítás
Izgalmas,csak ügyesnek kell lenni
Szeretem, de nem szeretem a reklámokat
Szórakoztató jó játék
Szeretem ezt a játékot, mert érdekes, ez tart engem
Eleinte meg kellett érteni a játékot, de most már érdekesnek találom, de addig, amíg meg nem tanultam játszani. Szép játék is.
Nos, ez nem igazán ad esélyt, és sok hirdetés van. Nem tartozik a kedvenc játékaim közé.
Szeretem ezt a játékot. Ez a játék egyszerű és érdekes is.
A hang látható ok nélkül kikapcsol, majd magától bekapcsol. Különben lebilincselő játék
Nagyon köszönöm a 30 másodperces hirdetését az Alien Shooterben. Ez egy kis ajándék, hogy megköszönjem.
Kedves és érdeklődő
A hirdetések túl gyakoriak, tetszett a játék, de eltávolították őket, mivel nem élvezték a játékot.
A játék érdekes, de nem értem. Csak megérintem, ha elmagyarázzák a célt, azt hiszem, jobban fogom élvezni.
Jó, de némi javulás Rqd
Remekül lehet játszani vele.
Shopping Mall Girl: Style Game Alkalmi ylv
minél többet játszol, annál inkább rájössz, hogy úgy van kialakítva, hogy 10 000 módon kudarcot valljon, függetlenül attól, hogy milyen jó a stratégiája. Arra épül, hogy minden alkalommal veszítsen, és örökké megnyerje a hurkot.
Ha nem lehet mozgatni egy kockát, miután az a rácsban van, a játék kevésbé szórakoztató. De van némi kihívás. Biztosan túl sok a reklám.
Ez egy jó játék és érdekes... Tedd, hogy a csavarás a csempe, hogy illeszkedjen a hasonlók kell lennie nyugodt... A játékos inspired.creativity is csodálatos.
Túl sok hirdetés. Nem lehet élvezni a játékot minden.megszakításokkal.
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon ügyes, hogyan kell tudni, hová kell tenni a kockát, és hogyan kell a játékosnak megcserélnie a kockát, hogy három egyforma legyen. Félelmetes játék.
Nagyon jól fejleszti a logikát!😃
DIRREGT OJANOLKAT AD HOGY NE MYERJEK !!!!😯😢😢😢😢😢😢😢
Jó játékosok!
Amikor úgy tűnik, hogy a dupla kockák nagyon nehezen illeszthetők be.
Nagyon pihentető és élvezetes.