Post by spaminanecov on Feb 15, 2022 23:34:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo kul in je zabavna. To igram že tedne in je zelo zabavno in preprosto, edina težava je logika v igri/mehaniki. Ko postanete večji, lahko druge kače/igralci preprosto preidejo skozi vas, ne da bi umrli. Večkrat sem umrl na ta način in to je razlog, zakaj sem prenehal igrati to igro.
Všeč mi je, le da mi omogoča, da zapustim igro, ko zaostajam. Torej potem piše, da sem na 5 metrov kot dolžina polža?? ne razumem. Nazadnje so ti igralci lažni, tam boti, kot so lažni, ne pravi igralci lažni. Resnično želim igrati z multiplayerjem, ki je s pravimi igralci, preprosto ne maram botov, ker pridejo do mene za mojim repom in potem umrejo, ko se zavrtim na drugo stran , samo poskušam zmleti.
Čeprav menim, da je ta igra zabavna, je zame tudi zelo pomembno, da preprosto ne igrate proti resničnim ljudem in res bi rad imel način za več igralcev. Prosim, dodajte enega. To bi dejansko zelo izboljšalo vašo igro.
Zabavno, vendar plačajte za zmago. Denar lahko porabite za okrepitve in za dlje preživetje.
Zabavna igra. Plačano za odstranitev oglasov. Aplikacija ne bo nehala nagajati za pregled. Bi bilo 5*, če ne bi nergalo non stop. Končno sem se umaknil in napisal oceno, da se znebim nadlegovanja. Zdaj se neprestano trudim, da omogočim obvestila za aplikacijo ...
Ta igra je neverjetna. Oglasi me ne motijo. Če želite igrati to igro, potem to storite
Sej piše hitro rastejo ljudje!!!!
Piše, da ne zaostaja, ampak je v resnici zelo, zelo zaostanek. Ne more preživeti dlje kot 2 minuti brez zaostajanja.
Ta igra je tako dobra espesyli za upadete, če naredite še eno posodobitev, ali lahko dodate druge nove preobleke zemljevida in lahko prilagodite svojo kožo!
Po pravici povedano, igro sem prenesel samo zato, ker mi je prijatelj rekel, da je priimek enega od razvijalcev s***breaker. Ampak v igri sem zelo užival. Vedno teči za svoje življenje in podobno. Občutek, ko dosežeš okoli 7000 točk in postaneš kačji bog, je zelo zadovoljiv. Obstajajo pa težave, kot so zaostajanje, ko preveč rasteš, če nimaš gumba za preskok za oglase in končno tudi, ko 30 sek. oglas konča, ne morete zapreti oglasa in vas bo samo odpeljal v playstore.
Odstranite oglase. Tako dolge in pogoste so in ne morem niti preskočiti. Zakaj?? 2/10
Potrebovala sem eno uro, da sem ugotovila, da ne igram resničnih ljudi, ni tako zadovoljivo, ker vem, da so boti 43.000+ rezultatov, kasneje sem se naveličal in si pustil umreti lol. Ampak vse zase, če uživate v igri brez izzivov.
je odlična igra, vendar zaostaja
To je absolutno nemogoče, ker ne morete izbrisati svojega rezultata, čeprav je malo zabavno. In nastavite svoj rezultat na prejšnjega, to igro bom prenesel šele, ko boste dodali to funkcijo.
No, igra je zabavna. Dobro je, da ga lahko igrate brez povezave. Vse se zdi dobro, le da seveda ne moreš igrati igre 24 ur, zato so v igre postavili gumb za pavzo. Ta igra ga nima. Zato je frustrirajuće začeti igro od začetka vsakič, ko si želite vzeti odmor.
Sovražim, ker me kar naprej zmrzuje. Trenutno ga odstranim.
Dolgočasno! Pogrešam stare čase, ko je bila ta igra zabavna, zdaj hočejo samo denar. Tukaj je težava, : oglasi Če umreš, te prosijo, da si ogledaš oglas, to ni nič takega, kot bi bil v zgodnjih letih te igre. Način za enega igralca: slabo, tako da če grem v bistvu nekam brez wifija, lahko samo igrajte način za enega igralca, vendar so boti slabi. To počnejo tudi zato, ker želijo, da vklopite svoj wifi, da boste prejemali oglase, da bodo dobili denar. Če razvijalci ali ustvarjalci to berejo, popravite igro ZDAJ!...
To igro sem dobil samo zato, ker klasični slither.io ni več deloval na mojem telefonu. V tej igri potrebujete oglase za nadgradnjo in dobite oglase po vsaki igri. Palica je preveč moteča s senco.
Obožujem to igro ves čas, ko igram vse to! Čas je, da se ta igra zelo zabava 💜💜💜💜💜💜, to je fantastična igra, ki sem jo kdaj imel, vendar je toliko oglasov, vendar mi je všeč nove posodobitve mi je všeč, dam ji pet 5 zvezdic
Prvih 10 sekund v igri in dobite 30 sekund dodatka za drugo igro. Ne morem ven iz njega, potem pa ga kar naenkrat poskuša namestiti.
Sprva zasvojenost. Toda kasneje sem ugotovil, da so vsi naokoli bot. In preobleke niso povezane z vašim google računom. Če to igro namestite na drug telefon z istim google računom, boste morali znova zaslužiti vse preobleke. Kupil sem različico brez oglasov, brez oglasov. Sovraštvo dodaja. Enkrat sem dobil 46000 točk, vendar so bili naokoli samo boti, ki so to videli.
Obožujem to igro. Zelo zasvoji, a prijetno. Ni tako počasna kot druge podobne igre in obožujejo raznolikost živalskih kož. Tudi kot možnost 'kupiti' daljše kače in dodatne priložnosti.
Welcome back snakes! This release we are bringing you: -New Event: Snakes Among Us! -New snake skins! -Bug fixes and Optimizations!
To je noro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bolje bi bilo, če bi lahko odklenili še en niz kač, če ste že zbrali vse druge
Ok torej . Vsakič, ko igram igro, je moteča 5-10 minut in takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooih oglasov je veliko oglasov, vsakič, ko umrem, pride oglas, ki je tako moteč, potem ko po oglasu piše, da se je igra ustavila in včasih v oglasni napravi zamrzne soo 3 zvezdice zame sem srry😐😐😐
Creatur.io brings you the io eating games you know and love! If you enjoy addicting games, you'll love creatur.io! This classic browser game is now
Poppy Rope Game je ena izmed iger Poppy Rope za vse tiste, ki imajo radi Poppy! 150.3 MiB ... Snake.io Games.
Zelo zabavno, a enostavno ... pravzaprav se ne igraš z drugimi ljudmi. So 100% samo računalniki. Ko boste igrali veliko, boste opazili.
Ta igra je precej dobra, pomaga me pomiriti in mi daje nekaj, kar počnem, ko mi je doma dolgčas. Mislim, da so vse preobleke res kul, moja najljubša bi morala biti nula in obstaja veliko preoblekov, ki jih lahko zaslužite v igra
Igra je različna lepa.
Zelo zabavno je, da lahko dobite različne kače in več točk, toda ko sem naslednji dan dobil vse svoje kače, so odšle, zato prosim, popravite to, hvala
Bilo je dobro, potem pa se je igra začela motiti in se ustavljala, medtem ko je poskušal pojesti druge kače, prosim, popravite
Najslabša aplikacija, ki sem jo kdaj prenesel in taka izguba časa in prostora😠 Priporočam, da te aplikacije ne prenesete 👍 Ne bi dal zvezdic, vendar ne dovoljuje!😞
Kr dobr
To je dobra igra, toda ko se pojavi težava z omrežjem, se pojavi napaka in oglasi se pojavijo v drugi sekundi. To je problem ..💯💯💯
Buuuuu
Pan-evropske informacije za igre PEGI PEGI 3. Big Snake.io is one of the most popular .io online multiplayer games that offers hours of fun
To igro je res zabavno igrati, ko vam je dolgčas, poleg tega ima veliko preoblekov in veliko dogodkov, ki vam pomagajo odkleniti nove preobleke. To igro sem pokazal svojemu bratu in mu ni všeč, všeč mu je.
Moj 6-letnik je res dober v igri, a odkar so prišli oglasi na youtube, je ne sme več igrati. Sam ne prenesem youtube oglasov, ko igram, zato tudi ne igram več. Z oglasi v igri sem v redu, zaradi vsebine youtube oglasov nisem pustil svojih otrok igrati.
je zelo kul igra
Všeč mi je igra, sovražim količino dodatkov, ki jih dobite med igranjem
Ne morete niti shraniti podatkov o igri, kar ni pošteno, ker dogodkov, ki ste jih naredili, in kač, ki so vam res všeč, ne morete vrniti, ker morate igro znova zagnati od začetka, kar ni pošteno
Cats & Dogs 3D Casual games obs
To ni mmo in ai ne pridobi točk dovolj hitro, da bi bil v pomoč. Uporablja internet, vendar samo za beleženje rezultatov. Kljub temu je odličen način za zapravljanje časa, če ga morate zapraviti. Igre s kačami so vedno zabavne!
Pretežko je in nikakor ne morete zmagati
Zabavna igra, vendar je dodatek skoraj vsakič, ko umreš... in moj telefon se RES segreje, kjer je krmilnik, da usmerja kačo, kam naj gre, in to me skrbi. Imel bom dobro igro in moral bom nehati zaradi varnosti svojih telefonov lol je to samo moj telefon ali se to dogaja tudi drugim?
Enostaven za igranje. Zabaven način preživljanja časa. Vsekakor priporočam kot zdravilo za dolgčas.
V redu