Post by spaminanecov on Feb 15, 2022 23:28:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzlauzt monētas ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Ak, kā jau citi ir teikuši, zelta raktuves ir ļoti nomāktas. Es turpināju gremdēt tajā naudu, domājot, ka galu galā tas atmaksāsies... Kalkulators man saka, ka man būs nepieciešami 150 līmeņi, man būs vajadzīgas 6000 stundas SPĒLĒŠANAS, lai sasniegtu pat — tas nav dīkstāves stundas bezsaistē, jo raktuves neatrodas, kad neesat tiešsaistē! Un Ls 150 ir maz! Tas iet uz 1000 .. Tā absurdi pārāk dārga. Esmu pārliecināts, ka netērēju 6000 vai 50 000 stundas no savas dzīves, lai spēlētu šo spēli, lai PAT saņemtu manu ieguldījumu! Spēle sākumā ir jautra
Spēles iesaldēšana pēc reklāmu skatīšanās. Lūdzu, izlabojiet šo. Man ļoti patīk šī spēle. Pēc šīs problēmas novēršanas es paaugstināšu savu vērtējumu.
Patīk spēle, taču, lai izmantotu zem varoņa norādītās spējas, ir nepieciešama mana cena. Nepieciešamas arī jauninājumu izmaksas, kas norādītas zem vienumiem.
Interesanta spēle, pirmie 15 līmeņi bija jautri. Īpaši lielā naudas tērēšanas ikona ekrānā bija ārkārtīgi kaitinoša. Es saprotu, ka jūs vēlaties manu Ronas naudu, bet nu, puiši.
Wild Castle TD - Grow Empire Arkade kzrl
800. viļņā ir jābūt veidam, kā redzēt, kāda jaunināšana dos objektam. Nepieciešams arī veids, kā salīdzināt aprīkoto aprīkojumu ar citiem rīkiem. Nepieciešamas varoņu izlīdzināšanas iespējas.
Viegli apgūt un diezgan vienkārši paaugstināt līmeni. Šķiet, ka ir iespējams tālu tikt, nemaksājot.
Laba spēle, vajag nedaudz pieslīpēt lietotāja interfeisā. Dīkstāves zelta paaudze raktuvēm
ļoti vienkārši, bet jautri.
Laba spēle, bet... Izstrādātāji cenšas ierobežot spēles jautrību. Viņi ir ierobežojuši boss cīņas līdz 7 dienā, kas ir smieklīgi, un tagad punkti pieaug eksponenciāli kurā līmenī. Leģendārie kritieni ir reti, un es to saprotu, taču statistika par aprīkojumu ir ļoti aizskaroša pret spēlētāju. Iegūt 4 elementāru bojājumu % ir asinīns. Laba spēle, taču tā varētu būt daudz labāka ar vairāk un līdzsvarotiem varoņiem un mazāku izstrādātāju iesaistīšanos, lai neļautu spēlētājiem nokļūt augstākos viļņos ar ierobežotu izvēli.
Pēc nespēlēšanas 6 mēnešus vienīgais, kas tika pievienots bija 2 jauni varoņi un 1 jauns aprīkojums. Ir arī jauns "elles" režīms, kas nez kāpēc notiek reizi mēnesī vai pat ne tik bieži. Arī spēles lietotāja interfeiss ir ārkārtīgi slikts. Bruņu pārslēgšanas process starp 2 varoņiem ir šāds: (katrs solis ir pieskāriens) 1. varonis, viņu bruņas, "noņemt", x, x, 2. varonis, viņu bruņas, "noņemt", x, atkal bruņas un beidzot izvēlieties bruņas. Vienkāršam uzdevumam ir vairāk nekā 10 pieskārienu, un viņu krūškurvja atvēršanas animācija ir tik lēna
Es domāju, ka diezgan jautri, bet ar reklāmām un mikrotransakcijām VISUR. Tas ir tik nepatīkami iegrūsts man sejā, ka pirms noklikšķināšanas ir jāpagaida dažas sekundes, lai pārliecinātos, ka nejauši nenoklikšķināt uz neizlaižamas pilnekrāna reklāmas vai pirkšanas pogas 15 ASV dolāru mikrodarījumam. NEĻAUJIET SAVIEM BĒRNIEM TO SPĒLĒT, VAI JUMS BŪS DARĪJUMI SAVU KARTI
Jautri un viegli apgūstami
Ir reklāmas, par kurām jūs nesaņemat atlīdzību, un jūs nevarat tās atcelt. Kamēr tas nav novērsts, mans vērtējums paliks 1 zvaigzne.
Tās ir lieliskas Tower Defense spēles... patīk grafika
Jautri, bet atkārtojas. Galvenais vilšanās ir tas, ka jūsu raktuves nerada zeltu, kad neesat tiešsaistē. NULLE, pat ne 50%
Jūtas kā lēts izkrāpts.
Grow pils oglekļa kopija. Ārkārtīgi tāda pati mehānika, tie paši raksturi, spējas, pat pilsēta ir viena un tā pati, ar divu veidu mīnām un spēju cīnīties ar negodīgu pilsētu un savukārt iegūt resursus. Būtu ar vienu zvaigzni, bet grafika ir jauka un relaksējoša. Ja spēle atšķirsies, labprāt mēģināšu vēlreiz
Vienkārša jautra spēle bez piespiedu reklāmām.
Spēle izskatās labi. Bet mēs nevaram laimēt dīkstāves/bezsaistes zeltu no raktuvēm, ja lietotne ir aizvērta, tāpēc tai nav jēgas. Ir stulbi ļaut lietotnei darboties, lai iegūtu zeltu...
Jautra laika slepkava. Piešķīra 2 zvaigznes, jo reklāmas lielākoties netiek atskaņotas un spēle ir jārestartē.
Sveiki. Es izbaudu spēli, un es tikko nopirku 15,99 USD paketi, kurā ietilpst 488 000 monētu un 30 ruļļi. Bet neko nav saņēmuši. Vai jūs, lūdzu, varētu man palīdzēt šajā jautājumā?
Nav automātiskas pierakstīšanās, kas izmanto Google Play spēles, es nevaru spēlēt citā ierīcē. lūdzu palīdziet
Wild Castle TD - Grow Empire ארקייד iqrz
Tā nav torņu aizsardzība.... Spēle varētu būt laba, bet tā nav tā, kā norāda nosaukums. Arī spēle šķiet dīvaina. Jūs varat vienkārši savākt zeltu, lai iegūtu vairāk strēlnieku un uzlabotu līmeni, līdz pārspēt līmeni. Iegūstot zelta ienākumus no zelta, darot jebko. Tas nav balstīts uz prasmēm. Vairāk kā tukšgaitas spēle. Arī cīņas, nav daudz vietas dažādām stratēģijām. Tas vairāk attiecas uz pietiekamu uguns spēku.
Es esmu 201. līmenī, un tas vienmēr atpaliek, kad runa ir par 2x spēles ātrumu. Varoņiem nav vairāk bojājumu kā pūļiem
Tas tiešām ir jautri. Es aizrāvos ar to, un arī reklāmas nav invazīvas. Viņi apbalvo jūs ar zeltu, ja nolemjat tos skatīties
Laba spēle. Es to spēlēju, kad neesmu aizņemts vai vienkārši vēlos atpūsties.
Wild Castle TD - Grow Empire Παιχνίδια arcade kjf
Tā ir laba spēle un patīkama... bet vai varat atlikt dīkstāvi un veikt vairāk atjauninājumu un uzlabojumu šajā spēlē... paldies
Izskatās labi, taču nav daudz interesantas spēles. Tas ir daudz jaunināšanas, skatoties reklāmas vai maksājot, lai uzvarētu, un surogātpasta uzbrukumiem. Saņemiet tikai tad, ja vēlaties izpūst daudz naudas.
Redaktoriem šajā spēlē ir jāiegulda daudz darba. Spēles laikā ekrāns izslēdzas. Pils jauninājums nepalielina loka šāvēju izmērus un kanonus, tāpat kā citas lietas, nevar aprīkot vairāk par 4. Jauninājums loka šāvējiem ir pārāk zems, tāpat kā punktos tas tiks uzlabots. Spēle nedarbojas uz fona, tāpēc nav jēgas dot zelta raktuves. Zelts pieaugs, kad būsiet spēlē.
Lieliski, bet varētu būt labāk, ja jūsu varoņiem ir vairāki priekšiestatījumi/ielādējumi gan viļņu, gan dirižabļu viļņiem.
1.3 stunda ir ok. Pēc tam ir lauku spēles vai skatīšanās reklāmas, lai iegūtu naudu jaunināšanai. Samazināt līdz 2 zvaigznēm.
Spēle ir lieliska, bet es vēlētos ieteikt vai pieprasīt akcijas torņiem un aizsardzībai. Un papildu veicināšana varoņiem. Pievienojiet arī jaunus varoņus. Un es iesaku dažas akcijas tādiem rīkiem kā golems. Un, lūdzu, vairāk vietas torņiem un aizsardzībai. Paldies. Btw spēle tiešām ir lieliska. Es kaut ko pievienoju. Es ievēroju, ka pilsētā ir ceļš uz sētas durvīm. Es iesaku, varbūt jūs varat likt kādu aizsardzību šajā zonā, piemēram, priekšā. Pēc tam vairāk reklāmas varoņiem. Es iesaku daudzus varoņus.
Wild Castle TD - Grow Empire ארקייד iqrz
Wild Castle TD - Grow Empire Arkada cvkj
Diezgan vienkārši saprotama un man šķiet diezgan jautra spēle laika pavadīšanai. Labi darīti puiši! Ar nepacietību gaidiet, ko vēl varat paveikt.
Spēle nebija pietiekami izaicinoša un neprasīja nekādas prasmes... Nebija sajūtas, cik spēcīgs vai vājš ir katrs ienaidnieks, nebija ievainojamības atšķirības uguns un zibens ziņā utt... Spēlei noteikti tika pieliktas pūles. , tas nav pārāk slikti attiecībā uz reklāmām un lietotņu iegādi, taču tas vienkārši nebija iedvesmots
Tas kādu laiku ir jautri, jo pievienojat vairāk aizsardzības un dažādas prasmes. Bet faktiskajai cīņai nav īstas daudzveidības, un tā drīz atkārtojas. Torņu aizsardzības spēle, kas ļauj ātri pārtīt torņu aizsardzības daļu? Es domāju, ka tas izsaka visu.
Wild Castle TD - Grow Empire Arkade fuha
Mazs reklāmu skaits patiešām patīkami spēlēt
Tā ir lieliska spēle, ja jums ir nepieciešams kaut kas, lai jūs būtu aizņemts. Man patīk, ka tās nav smagas reklāmas!
Spēle ir laba, kā arī koncepcija. Vienīgais iemesls, kāpēc es to sāku trīs reizes, ir fakts, ka no raktuvēm vai kolonijām nenotiek monētu audzēšana, ja esat bezsaistē (ti, nespēlējat spēli). Es nezinu, vai tas ir dizains vai kļūda.
Uzlabojiet uzbrukuma grafiku, un es piešķiršu tai 5 zvaigznes. Bet tomēr tā bija lieliska spēle un ļoti jautra!
ES mīlu šo spēli
Pēc kāda laika tas atkārtojas, tomēr es joprojām neesmu pārtraucis to atskaņot. Es dzīvoju uzlabotos kokos. Man šķiet, ka šie koki varētu būt nedaudz dziļāki, cik daudz līmeņu ir arī pils.
Garlaicīgi pēc 3 dienām..
šī spēle mani apkrāpa ar pirkumu. Nepērciet neko no šīs spēles, viņi paņems jūsu naudu un nekad nedos jums pirkumu. KRĀPŠANA!!!!
Merge Tanks: Idle Tank Merger নৈমিত্তিক acid
Tā ir laba, taču šī spēle nav 5 zvaigznes mīnus 2 zvaigznīšu cienīga, jūs nokopējāt spēli ar nosaukumu Grow Castle plus 2 zvaigznītes māksla un 1 zvaigzne dažādi priekšnieki, kurus pievienojat spēlei, izskatās, ka neesat nokopējis visu no growcastle (arī aug pils). nāca ļoti ilgi)
Skaista un smaga spēle ☺
Līdz šim ir bijis jautri. Klasiskā torņu aizsardzība, minimālas reklāmas.
Nav daudz ko darīt. Zelta raktuves un kolonijas ir bezjēdzīgas bez bezsaistes ieguvuma. + Daudz kļūdu
Tas ir labi, kļūst garlaicīgi un tad sasniedz punktu, kad jums ir jāiegādājas, lai turpinātu